“0” vércsoportú egyén jellemzői

Jó szimatúak, akaraterő jellemzi őket, extrovertáltak, nyitottak, kreatívak, bíznak a saját erejükben

Munka


Munkatársaival, lakóhelyi környezetével szinte pillanatok alatt közvetlen, jó kapcsolatot tud kiépíteni. Ez segíti munkájában. Rengeteg „nullás” nő és férfi dolgozik az üzleti életben. Sok akad a film- és tévésztárok között is, mivel a művészi tehetség akaraterővel és gyakorlati érzékkel párosul. Üzleti szimata szinte sohasem hagyja cserben.
Siker utáni vágyának alapja, energiája és akaratereje. Állandóan mozgásban van, nem hagyja magát. Mindig áhítja a sikert. Céljainak szinte mindent képes alárendelni. Sose adja fel. Ha a körülmények folytán elakad, amint zöld utat kap, magába fojtott energiái szinte robbannak.


Kapcsolatok


Intenzív érzelmi életet él, alkalmazkodóképessége nem éppen kifinomult. Ezt inkább partnerétől várja el. Szinte állandóan keresi a kapcsolatokat. Ebben nem csak érzelmei befolyásolják, hanem az ésszerűség – és sokszor a számítás is.


Szerelem


A szerelemben általában sikeres. Csak addig engedi át magát érzelmeinek, amíg annak valamilyen praktikus haszna is van. Ezért aztán szinte elérhetetlen számára, hogy egy szerelmet teljes intenzitással éljen át. Néha az ész elnyomja az érzelmeket, s ilyenkor képes még az érdekházasságra is.


Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdésed van és szeretnél arra válaszokat kapni, akkor kérlek keress meg a megadott telefonszámon. Örömömre szolgálna, ha tudnék segíteni!

Várom a hívásod!