A Hely Szelleme

Egy történetet mesélek el nektek. Egyik nyáron Görögországban nyaraltam, ott találkoztam egy különleges idős asszonnyal. Ez egy hegyi kis falu, nevét a központjában lévő Nagyboldogasszony templomról kapta. Csodálatos környezetben források csobognak, patakok csordogálnak, kis hidak mindenfele szerte a faluban.

A tengerparttól busszal mentem a közeli faluba, a háromforráshoz és amíg ott élveztem a hely szépségét, a víz csobogását hallgattam, ő mesélt egy csodás történetet, a legendáról. Ma is érvényes, ezért osztom meg veletek. Azt mesélte, hogy aki erre a helyre jön, nagyon figyeljen az álmaira, jegyezze fel, mert üzenetet tartalmaz. A Hely szelleme munkálkodik azokon az embereken, akik itt megfordulnak.

Az üzenet a következő: keresd meg a háromforrást, mondj el egy tetszőleges imát azokért, akiknek segíteni szeretnél, majd kívánj magadnak és ezután tölts vizet belőlük egy palackba. Várj vele egy órát, majd kortyonként iszogasd meg. Az egyik forrás víze a szerelem, másik az anyagi gazdagság, a harmadik a jólét. Miután elfogyasztottad a vizet, várhatod, a beteljesülést. Áldott élet vár rád!