A helyes út felismerése

Bizonyára már többször felmerült benned az a kérdés, hogy a helyes úton jársz-e? És ha igen, akkor honnét, miből ismered fel? Vannak-e útjelző táblák? És melyek azok, amelyek megmutatják a helyes irányt? Azt tudom mondani, hogy a válaszok ott vannak benned. Csak tudatosan meg kell figyelned önmagad.

Például, eltervezel valamit és azt sikerül megvalósítanod, akkor a helyes úton vagy. Amikor a terveid szerint sikeresen cselekedsz, véghezviszel valamit és közben nem követsz el hibát, akkor a helyes úton vagy. Amikor egy párkapcsolatban a szeretet, a bizalom és a boldogság jelen van, akkor a helyes úton vagy.
A helyes úton való léthez, helyes életvitel szükséges. Nem ártani senkinek és semminek, valamint nem ártó foglalkozást űzni. Ekkor kialakul egy harmónia, melyet meg kell őrizni. A harmónia megőrzése viszont energia és információ befektetéssel tartható fenn. Ehhez pedig tudatosság kell. Tablettában nem lehet bevenni. Tehát itt a tudat felismeréséről van szó. Ez egy statikus állapot, időnként felül kell vizsgálni és változtatni kell a stratégián, majd újra elérni a harmónia szintjét.