A higgadtság virága: a cseresznyeszilva

Vajon honnét tudhatod, hogy erre van szükséged?
-Amikor félelem van benned az elme túlterhelésétől, attól, hogy idegösszeomlást kapsz, elveszíted az önuralmad, esetleg másokban kárt teszel,
-Pánik, hisztéria vagy túlfeszített idegi állapotba kerülsz,
-erős, intenzív félelmet érzel, irracionális gondolatokkal,
A probléma gyökere az, hogy nem vagy képes megélni az érzelmeidet, ezért azokat elfojtod, így a belső nyomás egyre csak növekszik, amíg ki nem tör.
-eröltetett nyugalom, félelem az önuralom elvesztésétől.
-gyerekeknél akik napközben igyekeznek szorongásaikat vagy félelmeiket kordába tartani, éjszakai ágybavizelés vagy kényszeres (tic) alakulhat ki.
-fizikai tünetek lehetnek: körömrágás, ágybavizelés, székrekedés, ideges nyugtalanság, remegés és tic (kényszeres rángások vagy mozdulatok).

A körülöttünk lévő világ működésének mind jobb megismerése és megértése segíthet a félelmek legyőzésében, mivel az ember csak azoktól a dolgoktól fél, amelyeket nem ért, nem szeret, vagy nem ismer igazán.

A cseresznyeszilva esszencia támogatja a higgadtság erényét, pozitív hatásként
-segíti a érzelmeket a megfelelő módon kimutatni,
-nyugtatja az idegrendszert és támogatja az önkontroll helyreállítását,
-elősegíti a személyiség fejlődését azáltal, hogy nyitottá tesz érzelmek befogadására,

A cseresznyeszilva virágesszencia a híres elsősegély csepp egyik összetevője, amit leggyakrabban vészhelyzetek idején alkalmaznak.

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdésed van és szeretnél arra válaszokat kapni, akkor kérlek keress meg a megadott telefonszámon. Örömömre szolgálna, ha tudnék segíteni!

Várom a hívásod!