A jóslás eszközei és módszerei

Az energiákkal való kommunikáció egy fajtája a jóslás. Mert hisz már mindenki tudja, hogy minden energia. Ebből a látható világ 3%, a többi láthatatlan az érzékszerveink részére. Azonban másféle érzékeléssel, például a harmadik szemünk segítségével, információkhoz juthatunk a láthatatlan mezőből. A tobozmirigy is fontos szerepet játszik ebben a folyamatban. Mivel ezeket a szerveinket nem mindenki tudja használni, ezért már az ősi időktől fogva, kitaláltak különféle eszközöket, hogy információhoz jussanak. Ezt a folyamatot jóslásnak nevezték el. Ennek keretében üzenetek közvetítése történik, inspiráció keresésre válaszok, útmutatás, valamint égi tudás átadás vagy közvetítése a megszokott. Az információk szellemtől, vagy magasabb tudattól érkeznek, mely az eszközök és a módszerek segítségével kerülnek átadásra a kérdezőnek.

Ezek a következők:

Tarot kártya, magyar kártya, bármilyen jóskártya, angyalkártya, inga, szenzibil, kristályok, Ji Ching könyv és érmék, számmisztika, körülvevő jelek, állatoktól közvetített üzenetek, véletlenszerű könyv kinyitás, folyamatos írás jelei, illóolajok, Bach virágesszenciák.

El kell mondjam, a kedvencem az utolsó két tétel, az illóolajok és a Bach cseppek. Előszeretettel használom és gyűjtöm is őket. Különböző keveréket készítek össze magamnak, csupán az illatuk alapján. Ezeket használom, megkönnyebbülést hoz a lelkemnek, a szívemnek, örömet hoz hála Istennek. Megnyugtatnak, felemelkedettség érzése jár át az illatoktól.