A kötés megszüntetése

Folytatva az elszakadást az anya-gyermek kapcsolatban, annak felnőttkorbeli következményeit tekintsük át egy kicsit. Legfeltűnőbb ismertetőjele a döntésképtelenség, a halogatás, a bizonytalanság megléte. Ezt a társunknál és magunknál is érzékeljük és felismerhetjük. A társunk nem érti a dolgot, és párkapcsolati hűtlenségre gyanakszik, esetleg megkérdőjelezi az iránta érzett szerelmet, szeretetet. Azonban a legtöbb esetben az anyától való elszakadás hiánya áll a háttérben.

Munkahelyen is felfedezhető a hatása, egyedül nehezen hoz vagy képtelen döntést hozni, kisebbségi komplexusa van, állandóan elégedetlen önmagával, önbizalomhiányban szenved. Állandó támaszra van szüksége, ami pótolja az anyát, jelképesen.

Egészségi állapotban is megmutatkozik, ide sorolnám a megmagyarázhatatlan az enyhe fájdalmakat, allergiákat, bőr viszketéseket, hogy csak a legenyhébbeket említsem.

Az aurában erős köteléket lehet érzékelni, mely egy idő után erős kötélként köt össze két embert.
A kötelék felbontása, elvágása, feloszlása után felszabadul a lélek! Az anyának a gyermek nem tulajdona! Meg kell adnia a szabadságát a boldogulása és az önállósodása érdekében! Ez univerzális törvény!

Szabadnak születtél!