A régi lelkek energiája

Valaha érezted már a halottak energiáját? Ez a különleges energia forrása azoknak a régi lelkeknek, akik vagy visszatérnek ebbe a világba, vagy valamilyen okból kifolyólag nem tudják elhagyni azt. Ez különösen akkor manifesztálódik, amikor egy személy elhagyja ezt a világot, anélkül, hogy kellőképpen tudatában lenne a saját halálának. Ez lehet gyilkosság, öngyilkosság, autóbaleset, repülőgép-szerencsétlenség vagy más tragédia.

Van olyan érzésünk, hogy valamilyen helyen egy egészségtelen energia leng körül, ahol katasztrófa történt, vagy ahol a régi időkben csaták dúltak, és sok ember vesztette életét. Ezek a helyek rendkívül negatív energiájúak lehetnek.

Gondoljunk csak azokra a területekre, ahol régen akasztófák álltak, vagy az utak olyan szakaszaira, ahol korábban tragédiák történtek. A régi lelkek energiája kísérteties módon jelen van körülöttünk, és fontos felismernünk, hogy érzékelhetjük ezt az energiát, amíg az értelmünk eléri azt.

Ezért léteznek olyan helyek, ahol az emberek érzik a múlt súlyát, és ahol az idő múlásával sem múlik el a tragédia emléke. A régi lelkek energiája tanítóink lehetnek, és ha nyitottak vagyunk az ilyen érzetekre, megérthetjük és tiszteletteljesen kezelhetjük ezeket az energiákat a mindennapi életünkben.