A reiki energia mindig kéznél van

Ez egy kézrátételes gyógymód és önfejlesztő módszer, mely elsősorban a testi-lelki harmónia megteremtésére és megelőzésre alkalmas. A reiki fő működési elve, hogy az univerzális energiával feloldhatjuk a testben lévő, fizikai és lelki problémákat, megbillent egyensúlyi állapotot okozó toxinokat, energetikai blokkokat. A Reikit teljes biztonsággal, mellékhatások nélkül alkalmazhatod magunkon és másokon.


Egy végtelenül tiszta természetes gyógymód. Kezelési és önkezelési technika! Távkezelésre is alkalmas, ám azt csak kiválasztottak végezhetik!
A stresszt eltüntetheted, feloldhatod lelki blokkjaidat, zavaró gondolatokat, nyugodtabban tudsz aludni, kipihenten ébredhetsz, így könnyedebben megvalósíthatod a terveidet. Regenerál! Életminőséget javít! Esetleges betegségek esetén támogatja a gyorsabb gyógyulást!

Köszönhetjük ezt Usui Mesternek!
Dr. MIKAO USUI 1865-ben született a Fa Bivaly évében. A japán asztrológia szerint ennek az esztendőnek a szülöttei rendíthetetlenek, mint a hegy, életükre a stabilitás és az egyértelműség jellemző. Usui élete általában kitűnően példázza is ezt. 1869-ben, négyévesen bekerül egy Tendai buddhista kolostorba. Itt a kínai Tientai mintájára a LOTUS- SUTRÁn alapuló tanításokat kap. E tanokat egy Saicho (767- 822) szerzetes honosítja meg Japánban. A szerzetesek szokatlanul szigorú fegyelemben éltek, és 12 évet kellett eltölteniük a kolostorban, mielőtt azt először elhagyhatták. A kikerülő papok, mint a nemzet támaszai és a lelkek megmentői voltak ismertek.


És ne feledd: másokat csak akkor tudsz szeretni, ha önmagadban meglátod a csodát. Ekkor a külvilágból is a Feltétel Nélküli Szeretet fog visszatükröződni rád.

Amennyiben, bármiféle kérdésed van a fentiekkel kapcsolatban, akkor kérlek keress meg. Örömömre szolgálna, ha tudnék segíteni!

Várom a hívásod!