A rózsa misztikája

Az egész világon a rózsákat használják a szív szimbólumaként. A Teremtő Isten jelenlétére utalunk vele, annak angyalaira és azok munkálkodására célzunk. A bimbótól a teljes virág kinyílásáig hasonlóságot mutat a szív és a szellemi bölcsességek kinyílásáig. A rózsa fenséges, finom illata a csodákat segíti elő. Pozitív dolgok irányába terel minden gondolatot és történést.
Az emberek rendszeresen felkeresik az angyalokat, meditációban vagy imádság alkalmával. Ilyenkor a rózsáknak nagy jelentőségük van, illatukkal, színükkel pozitívan befolyásolják érzelmeinket, lelkiségünket. A rózsáknak erős energiamezejük van, olyan magasan rezegnek, mint az angyalok. Ezért a rózsák közelében igen könnyű a kapcsolódás az angyalokkal.

Ki gondolta volna?

A rózsaolajnak 320Hz-es a rezgése, a levendulaolajnak 118Hz, az átlag egészséges ember pedig maximálisan 90Hz a rezgése. Tehát ezen olajok használata javítja az ember rezgését, emeli a hangulatát, javítja a közérzetét.
A rózsák Isten szeretetét szimbolizálják az egész világon. Színük szerint más és más a jelentésük: a vörös rózsa a szerelmet, az áldozatot jelenti; a fehér a tisztaságot; a sárga a bölcsességet; a rózsaszín pedig a békét; a lila pedig a csodás jelképezi.