A sokoldalú orbáncfű

Az ember kedélyállapota hullámzik, hol fent, hol lent van. Amikor boldogság és öröm vesz körül, szuper jó a hangulata az embernek, az senkinek nem tűnik fel, mert ez az ember alaptermészete. Azonban sok olyan élethelyzet adódik, amikor kibillenünk az egyensúly állapotából, leesik a rezgésünk és elkezdünk süllyedni a lélek útvesztőibe, a gyakori álmatlanság birodalmába.

Erre az esetre javaslatom az Orbáncfüvet, bármilyen felhasználási formájában. Lehet az tea, főzet, kapszula, olaj. Az orbáncfű egy csodálatos gyógynövény, elmondhatatlanul sokoldalú és széleskörű hatással bír. Bárkit át tud segíteni, illetve át tud emelni a különböző nehézségeken. Hatásosságát elismerik az egész világon, úgy a tudományos, mint a népgyógyászati körökben is.

Az orbáncfű a pozitív gondolkodást támogatja, hozzájárul a jó közérzethez, elősegíti a pihentető alvást, lelki egyensúlyt teremt, premenstruációs szindrómánál, a dohányzásról való leszokásban kiváló, szorongáscsökkentő, enyhíti a depressziót és az ahhoz közelálló állapotokat, pl. az álmatlanságot.

Ültess egy orbáncfű bokrot a kertedbe és részese lehetsz a növény mágikus erejének!