A természet ajándéka

Ösztönösen vágyódik az ember a természetbe. Az erdőben, a réten való tartózkodásüdítő a léleknek, a szabadságvágy ilyenkor felerősödik, szinte repülni tudna az ember. Az elmére is gyógyító hatással van, hiszen észrevétlenül feloldja a szorongást, szinte elűzi a problémákat, vagy azok valahogy simábban egy kis napsütés megoldja. Azonban ezt ne bízd a véletlenre, hanem tudatosan tervezz időt arra, hogy minél több időt tölthess a természetben.

Nagymértékben növeli az energiát, akkor azt érzed, hogy felszabadul benned valami, elengedsz nehéz érzelmeket, így boldogabb leszel. Egy kisebb séta alkalmával is elérhetsz nagy dolgokat. Hosszabb séta, esetleg gyaloglás pedig csodákra képes.Javul, edződik a légzés, a szíved felfrissül, ezzel a belső szerveid oxigénben dús vért kapnak. Javul a közérzet, mely kihatással van az egész lényedre.

Ezek hatására csökken a stressz, jobb az alvás, nyugodtabbak leszünk. Fokozódik a teljesítmény az élet minden területén. Tehát egy láncreakció beindul a természet segítségével. Légy többet a szabadban.