„A” vércsoportú egyén jellemzői

A túlteljesítő, művészi hajlammal rendelkeznek, céltudatosak, hisznek a sorsban.

Munka
Fantasztikus energiával veti bele magát feladatai végrehajtásába, hivatását lelkiismeretesen látja el. Ha a munkáját nem szereti, érdeklődését csak nagy nehézségek árán, némi belső kényszerrel tudja fenntartani. Ilyenkor egy állásváltoztatás valósággal csodákat tesz. Képes szinte minden mást háttérbe szorítani annak érdekében, hogy teljesítménye felülmúlhatatlan legyen. Érthető, hogy gyakori az „A” vércsoportúak között a vezető beosztású.

Kapcsolatok
Amellett, hogy tökéletes szeretne lenni szinte mindenben, gyakran habozik, hogy egy privát kapcsolatba belemenjen-e. Ez sokszor oda vezet, hogy minden igyekezete ellenére magányos marad. Mintha kerülné az embereket, pedig dehogy! Ha valamit megígért, megbízhatóan teljesíti. Környezete becsüli is ezért, hiszen a felszínességet semmiben sem ismeri. Vagy szenvedélyesen csinál valamit, vagy sehogy.

Szerelem
Néha kevésbé barátságos, mert túlságosan elmélyül aktuális feladataiban. Sem barátságot, sem szerelmet nem köt addig, amíg meg nem győződik arról, hogy a legjobbat választotta. Személyes kapcsolat kezdetén üres lappal indít. Elmondja, mit gondol, és mit vár el a másiktól. Ha döntött, a végsőkig kitart.

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdésed van és szeretnél arra válaszokat kapni, akkor kérlek keress meg a megadott telefonszámon. Örömömre szolgálna, ha tudnék segíteni!

Várom a hívásod!