„AB” vércsoportú egyén jellemzői

Ösztönlény, megbízható, felelősségteljesek, és törődnek másokkal.

Munka
Jó tulajdonsága, hogy tanulni vágyó; mindig új tapasztalatokat, szellemi, érzelmi élményeket keres. Néha megbízhatatlan, mert korábbi elhatározásait könnyen feladja. Saját véleményéhez nem túlzottan ragaszkodik. Ha úgy látja, mások érvei logikusabbak, könnyen változtat álláspontján. Szemlélete rugalmas. Gondolkodásmódja sohasem korlátolt vagy merev. Utálja az egyhangúságot, mindig az újat keresi. Hangulatváltásai viszont sokszor drámai módon befolyásolják életét.

Kapcsolatok
Egyszerű jellem, de nem eléggé kiegyensúlyozott. Vonásai számos elemből tevődnek össze, s ezek egymással gyakran ütköznek. Ezzel magyarázható, hogy belső – érzelmi – élete szinte sohasem jut nyugvópontra. Erősen függ hangulataitól, érzelmeitől. Cselekedeteit inkább kifinomult ösztönei irányítják, mintsem tudatos akarata. Ezért tűnik olykor ingatagnak, tétovának. Pillanatok alatt képes egy embertől vagy egy ügytől elfordulni, ha úgy érzi: nem boldogul vele.

Szerelem
Az érzelmek nagy jelentőségűek egész életében. Alkalmazkodóképessége kiváló. Nem akar környezete felett uralkodni. Sőt, úgy tudja alárendelni magát a másik akaratának, hogy közben boldog is tud lenni. Főleg akkor, ha kapcsolatában megfelelő támaszt is talál. Kapcsolataiban egyébként sokszor kétségek gyötrik. Gyakran alaptalan félelmek áldozatává válik. Ilyenkor érzelmileg „lenullázódik” és mély depresszióba merül. Szerencsére ez az állapot sem tart sokáig. Egy pozitív élmény hatására gyorsan visszatér az életkedve.

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdésed van és szeretnél arra válaszokat kapni, akkor kérlek keress meg a megadott telefonszámon. Örömömre szolgálna, ha tudnék segíteni!

Várom a hívásod!