Álomtörténet

Útmutatást kértem az Arkangyaloktól, erre az aktuális februári hétre. Érdekes és nehéz álmaim vannak, az álombeli történetnek soha nincs befejezése, álmomban valaki odajön hozzám és a vállamra borul és csak sír. Nem tudom értelmezni a történetet, ezért kártyát húzok, remélhetőleg megmutatja mi lehet az álmok mögött, és útmutatást adhat a helyes út megtalálására, a helyes cselekvésre.

Mihály arkangyal legfontosabb üzenete a megbocsátás. Magadnak, másoknak bocsáss meg, valamint kérj bocsánatot mindenkitől, akiket megbántott szóban, tettben vagy cselekedetben. Ekkor megszabadulsz a bűntudattól, és az önvádtól. Általa lelki béke és harmónia fog körülvenni.

Rafael arkangyal üzenetében az egészséges életmódot jelölte ki, követendőnek. A jólléted a legfontosabb a mostani időkben. Erőt kellened az elkövetkező próbálkozások elviseléséhez. Erősnek kell lenned, egyél, aludj, mozogj hármasságát őrizd meg.

Azrael arkangyal üzenetében közvetíti, hogy sokan eltávoznak hamarosan. Akik már nincsenek veled, ők pedig jól vannak, miattuk ne aggódj, minden a legnagyobb rendben van. Egy imádsággal megemlékezhetsz róluk.