Ásványok, féldrágakövek hatása

Az ásványok, féldrágakövek, hasonlóan a növényekhez, különböző frekvenciájú rezgéseket bocsátanak ki magukból. Az emberi szervezet is sajátos frekvenciájú rezgéssel működik. Azonban, ha a rezgése megváltozik „valami” következtében, akkor felborul az egyensúly, diszharmónia áll be. Az egyensúlyvesztés oka lehet testi vagy lelki eredetű is. Ezt az egyensúlyvesztett állapotot rossz közérzetként, betegségként éljük meg. Ezt pedig okozhatja akár saját negatív gondolkodásunk, kellemetlen emlékképeink, energetikailag blokkolt környezetünk, stb.
A harmonizálás többféle módon és módszerrel történhet, ennek egyik módja az ásványokkal történő harmonizáció, avagy kiegyenlítés.
A kövek rezgései lelki síkon is hatékonyan működnek, és feloldják érzelmi gátjainkat, rossz beidegződéseinket, harmonizálják, kisimítják testi-lelki-szellemi energiamezőnket.

Bármilyen testi-lelki betegség esetén csak kiegészítő terápiaként alkalmazzuk az ásványi kő terápiát!
Hogyan válasszuk ki a megfelelő követ?

Próbáljuk ki, melyik kőnek van számunkra kellemes tapintása, melyik indít el bennünk rögtön valamilyen érzést, gondolatot. A kő, amire éppen szüksége van szervezetünknek, általában felveszi kezünk melegét, ami hideg marad, az pillanatnyilag nem aktuális számunkra.

Amennyiben szeretnéd egyedileg, személy szabottan a megfelelő követ kiválasztani, akkor kérlek keress meg. Örömömre szolgálna, ha tudnék segíteni!

Várom a hívásod!