Átalakul a testem, az életem

Sok szó esik a tudatfejlődésről, állandó téma sok fórumon, cikkekben.
De vajon azt tudja-e valaki, mi várható, ha megfejlődjük azt, amit kell, miben nyilvánul meg?

Röviden leírom, amit segítőmtől üzenetben kaptam:

Emelkedik a rezgésünk, tudatszintet lépünk, a valóságunk megváltozik gyökerestől. Minden más lesz.
Az érzések ellenállhatatlanul törnek fel lelkünk mélyéről, tiszta szívből jönnek, nemcsak érzed, de határozottan tudod az igazságot. Ez minden alapja. Nem vagy becsapható. Átlátsz az embereken, a lelkükbe érzel. Más is így van ezzel, így te sem tudsz becsapni senkit.

Ez egy folyamat, fokozatosan eszmélsz rá majd a dolgokra, az otthonod is megváltozik az energiádtól. Más dolgok lesznek fontosak, lehet elköltözöl egy másik városba, vagy mással kezdesz el foglalkozni, hiszen a tudatosság szintjéről működsz. A fontossági sorrend nem a logikából fakad majd.

A táplálkozásod teljesen átalakul, sokkal kevesebb étellel is bőven jól érzed magad. A testsúly beáll az optimális egyensúlyra. Betegségeket egyre ritkábban tapasztalsz, vagy egyáltalán nem. Így is rengeteg energiád van. A nap 24 órájából sokkal többet tudsz hasznosan eltölteni. Teherbírásod szinte megháromszorozódik. Kevesebb alvásra lesz szükséged. Tisztább felfogás, gyors gondolkodás jellemez. Egyre nagyobb nyugalom áraszt el. A stressz egyre kevésbé terhel.