Az aurádban vannak elrejtve a titkaid!

Minden élőlénynek, embernek létezik egy őt körülvevő, tojásdad alakú láthatatlan tere, amit aurának, energiamezőnek neveznek. Ez az úgynevezett aura energiából és információból áll, csakúgy, mint maga az emberi test.
Ebben az energiamezőben lehet olvasni a megfelelő szakembernek, 3.szemes látással, érintés nélküli érzékeléssel, eszköz segítségével, ingával vagy pálcával. Sőt távérzékeléssel is lehet információt szerezni az aurában, emberi testben lévő minőségekről. Energia többletet és energia hiányt lehet megkülönböztetni, ezek lehetnek testi betegségek, kezdődő betegségek, érzelmi minták, mint harag, aggódás, félelem, szégyen, bizonytalanság, átok, rontás, féltékenység, pénzhiány és sorolhatnám.
Itt találhatók a csakrák, vagyis az energiák és a tudatosság központjai, amelyeknek a harmonikus működése adja az alapot a test fizikai egészsége számára.
Az aura nagysága, tisztasága hatással van a fizikai test szerveinek az energiaállapotára.
Nagyon sok embernek nincs rendben az aurája, amely tükrözi az ember félelmeit, elfojtásait, érzelmi kommunikációit, ugyanakkor itt építi ki az ember a spirituális kapcsolatait is.
Ha valakinek olyan baja-gondja van, ami abból fakad, hogy ezek az energiatestek terheltek, avagy akár ezek az energiatestek megkötnek olyan energiát (energiablokkok), ami miatt a csakrák nem tudnak megfelelően működni, akkor ez a szertartás rendkívül jól oldja ezeket!
Ha a problémáink okai az említett energiatestekben gyökereznek, akkor ez a szertartás a tűz erejét segítségül hívva tudja oldani az ott található negatív energiákat, így megkönnyíti a csakrák (energiaközpontok), s ezáltal a fizikai test működését is!

Auratisztító szertartással lehet az asztrál-, ill. az étertestben lévő szennyeződéseket, negatív energiákat hatékonyan tisztítani.


Amennyiben szeretnéd megtudni, milyen titkok vannak az aurádban és szeretnél egy auratisztító szertartást elvégeztetni, akkor kérlek keress meg. Örömömre szolgálna, ha tudnék segíteni!

Várom a hívásod!