Az egér üzenete


Tudatalatti gátlások, koncentráció kérdései merülnek fel annak kapcsán, ha meglátjuk ezt az apró kis állatot. Érdemes elgondolkodni azon, vajon mit jelenthet számunka az egér felbukkanása.
Ez az apró állat kapcsolatba hoz bennünket a feloldatlan szituációkkal. Arra emlékeztet, hogy ne surranjon egyik sarokból a másikba, inkább menjen célirányosan a dolgok felé. Az egér megáll a tudat és tudattalan határán és képes valamit az egyik oldalról a másikra átvinni, ezért tudatosságot, tudatosulást is biztosít. Megteremti az egyensúlyt, így közelebb visz a karma törvényéhez. Valószínű, hogy ez lehet a hátterében annak is, hogy milyen sokan félnek, az egértől.
Legfontosabb üzenetei közé tartozik az összegyűjtött információk kezelése. A részletek jelentőségére figyelmeztet. Arra, hogy figyeljünk jobban a részletekre, vagy épp ennek az ellenkezőjére: nem látja a fától az erdőt, akinél felbukkan az egér.
Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdésed van és szeretnél arra válaszokat kapni, akkor kérlek keress meg a megadott telefonszámon. Örömömre szolgálna, ha tudnék segíteni!

Várom a hívásod!