Bűntudat

Biztos vagyok benne, tudjátok mi ez az érzés? Ez az érzés a 30-as számmal jelölt tudati szint, melyet mindenki megtapasztalt. Az idők kezdetétől fogva létezik. Akkor alakul ki, amikor ártasz valakinek és magadban érzed az igazságot, hogy lehet nem kellett volna megcselekedned azt a bizonyos ártó cselekedetet a másik személlyel, avagy személyekkel szemben. Az életed során számtalan ilyen történt veled és másokkal is. Szinte kivédhetetlen, hogy megtörténjen. Természetesen nagyon sok negatív kihatása van. A másik ember felé, esetleg több ember felé, és ami a legborzasztóbb, saját magad felé is. Óriási a romboló és a süllyesztő ereje.

A bűntudatban élő ember vádoló, szemrehányó érzésekkel van tele, életszemlélete gonoszkodás hatja át, gyűlölködő szemlélete, a pusztítás és a rombolás körül forog. Mind kifele, mind befele. Nem lát ki a fejéből.

Egy ilyen esetben jóslást kérsz, hogy mi várható, hát evidens, hogy nem sok jót remélhetsz!

Ez az a pont, amikor igenis kezedbe kell venned életed irányítását, külső segítséget kell kérned, hogy kikerüljél ebből a körbe-körbe járásból. Mert ilyenkor az az ismertetője ennek az állapotnak, hogy nem találod a kiutat! Pedig van!

Amennyiben magadra ismertél, és szeretnél kijutni ebből az állapotból, keress meg telefonon a mellékelt telefonszámon!