Csakra harmonizálás

Sokat lehetsz az egészségi, a mentális és a lelki állapot, ha az aurádat megtisztítod, s ezzel együtt a csakráidat harmóniába hozod. Mivel minden mindennel összefügg, ezért ez a csakra harmonizáló program kihatással van az egész életedre, felfrissít és frissen tart, védelmi pajzsot képez magad körül, ezért biztonságban érezheted magad, kiegyensúlyozottabb leszel.

Fogyassz tiszta italokat és ételeket. A tisztított víz a legfontosabb, mivel az ilyen víz kimossa a méreganyagokat a testedből. Kerüld a cukortartalmú ételeket, ügyelj a szénhidrát és a só bevitelre. Gondoskodj a megfelelő vitaminokról és ásványi anyagokról.

A testmozgást helyezd előtérbe, lehetőleg a természetben tett séták, futás a leghasznosabb.A légzőgyakorlatok által felfrissülsz, sok méreganyag tud távozni a tüdőn keresztül. A napfény pedig D vitaminnal tölt fel.

A napi, rendszeres, lehetőleg éjszakai pihenést meghálálja a tested. Oszd be az idődet úgy, hogy legyen naponta időd munkavégzésre, vagy egyéb hasznos tevékenységre, legyen időd szellemi vagy lelki dolgokra, például olvasásra, zenehallgatásra, kreatív dolgokra, végül pihenésre. Ez a 3-as beosztás a legnagyszerűbb program.

A pozitív gondolkodásra hangolódás nem könnyű, de hozzá lehet szoktatni az elmét. Magadról is csak pozitív viszonylatban beszélj. Ekkor erősödik az immunrendszered. Amikor csak tudsz, segíts másokon. Önzetlenül, alázatból, megtapasztalhatod ezt a felemelő érzést.

Meditációval és vagy imával fokozhatod, tetőzted a folyamatot. Mentesítsd magad a negatív gondolatoktól és érzésektől. Ennek hatására az energia elindul és akadálytalanul folyik a csakrákon, kisöpri onnét a fáradt elemeket.