Elveszett tárgyak misztikus üzenete

Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy valamilyen értéktárgyát elveszítette. Gyakori a kulcs elvesztése, vagy valamilyen ékszer, pl. gyűrű, fülbevaló, telefon eltűnése, tényleg mondom: el tud tűnni, toll, irattárca, pénztárca, esetleg a lottószelvény. Az érzés, amikor rájövünk, hogy nincs, különös. Valamilyen indulatot vált ki mindenkiből. Lázasan nekiállunk keresni, a tárgy annál inkább nem kerül elő. De vajon mi ennek a rejtélyes eltűnésnek az üzenete? A karma szemszögéből nézve az, hogy előző életünkben másoktól elvettünk javakat, dolgokat, ami nem minket illet, energiát raboltunk, ami ebben az életben kiegyenlítésre vár. Jeleket küld a tárgyak eltűnésével a tudatalattinknak, hogy valami nincs rendben.
Az eltűnt tárgyak idővel előkerülhetnek, vagy esetleg szakemberhez fordulunk. Különleges képesség kell ahhoz, hogy az ember rátaláljon egy elveszett tárgyra.

Van egy másik mód is, Szent Antal tudja, merre keresd.
Az Egyház egyik legnépszerűbb szentjét, Páduai Szent Antalt az elveszett tárgyak védőszentjének is nevezik. Mindez egy legendára vezethető vissza: amikor egy novícius elcsente a szent zsoltároskönyvét, Szent Antal nem tétovázott, Istent kérte, hogy kerüljön elő az elveszett könyv. A novícius bocsánatot kért, és visszaadta a könyvet.
Az évszázadok során számtalan ember fordult Szent Antalhoz, és számtalan alkalommal kerültek elő az elveszett tárgyak. A szent közbenjárásának kérése természetesen nem garantálja a teljes sikert, de aki hittel és nyitott szívvel imádkozik Szent Antal közbenjárásáért, annak Isten mindig meghallgatja a kérését.

Íme egy ima, melyet elveszett tárgyak keresésének esetén ajánlunk:

Szent Antal, Jézus tökéletes követője, aki megkaptad Istentől annak kegyelmét, hogy előkerítsd az elveszett dolgokat, kérlek, segíts, hogy megtaláljam [a tárgyat], amit elvesztettem. Segíts, hogy újra megleljem azt a lelki békét és nyugalmat, melynek elvesztése jobban megsebzett, mint anyagi veszteségem. Kegyességedért arra kérlek még, hadd maradjak mindig Isten igazi jóságának birtokában: inkább veszítsek el tárgyakat, mint Istent, az én legfőbb javamat. Segíts, hogy sose szenvedjem a legnagyobb kincs: Isten és az örök élet hiányát. Ámen.

Amennyiben Neked is van elveszett tárgyad, szeretnéd megtalálni, akkor kérlek keress meg. Örömömre szolgálna, ha tudnék segíteni!

Várom a hívásod!