Érzelmi blokkok és következmények

Az életben minden cselekedetünknek van következménye, ez közismert mindenki számára. Az érzelmeinket amikor blokkoljuk, azoknak is lesz következménye. Amikor ez történik, lehet, hogy nem tudatosan tesszük, ám a blokk akkor is kialakul. Egy idő után pedig megnyilvánul az életünkben. Nézzük meg az alapvető, leggyakoribb következményeket.

A pénzügyeidben elakadás van, vagy nincs folyamatos áramlás, nincs elég pénzed, akkor az első csakrád be van szűkülve, nem áramlik az energia, mivel olyan történt veled, ami félelemmel töltött el, felvetted a félelem energiájának a rezgését.

A párkapcsolatodban, vagy szexualításodban, valamint az alkotókészségedben problémák, hiányosságok merülnek fel, nincs harmónia, előrelépés, egyetértés, akkor a második csakrád van blokkolva, örömtelen, boldogtalan, elégedetlen életet élsz.

Amikor képtelen vagy a cselekvésre, valaminek a megváltoztatására, valamilyen terved megvalósítására, akkor a harmadik csakrád van beszűkülve. Nincs erő a mindennapjaidban, tehetetlennek érzed magad, azt érzed, és tapasztalod, hogy semmi nem sikerül.

Amikor azt érzed, hogy senki nem szeret és te sem tudsz szeretni, akkor a negyedik, vagyis a szív csakrád van blokkolva, ilyenkor bárhogyan is igyekszel, nem talál rád a szerelem. A megérzéseid elhagynak, nincs intuíciód, magányosnak érzed magad.

Folytatom…..