Éteri szálak…

Az éteri szálak bizony léteznek. Szabad szemmel nem láthatók, azonban különböző jelek által következtethetünk a meglétükre. E szálakat mi magunk hozzuk létre, teremtjük meg gondolataink, avagy érzelmeink által, esetleg közösen egy másik személlyel, pl. párkapcsolat esetén.

Nem tudsz tartós párkapcsolatot létesíteni senkivel sem, egy idő után elhagynak, vagy te hagyod el. Szüleidtől elköltöztél, de nem tudsz megmaradni egyetlen helyen sem, mindig valami közbejön. Már évek óta elváltál, szeretnél újra társra találni, de senki nem marad veled hosszú távon.

Ezekben az esetekben az éteri összekötő szálak, erők jelenlétét lehet felfedezni.
Ezek visszatartanak, fogva tartanak, kötnek. Ebből a helyzetből nehéz kiszabadulni, szakemberre van szükség. Az éteri szálak kialakulása előtti időkbe szükséges visszamenni, ott mindig egy kinyilvánított erős fogadalom áll a háttérbe. E fogadalom – vagy lehetnek fogadalmak is – feloldása, átírása lehet a megoldás, illetve az éteri szálak elvágása hoz megoldást.

Az éteri szálak elvágása visszahat az életünkre, megnyilvánul a jelenben. Lehullanak rólunk a régi kötések, új életet tudunk kezdeni, szabadon!