Fogyás egyszerűen

Örök a fogyás, legyen bármilyen téma évszak. Mindig van szükség, amitől meg akarunk válni. Sajnos nem alakul úgy, ahogy akarjuk, néha makacsul megragadnak rajtunk a kilók. Számtalan módszer és technika létezik, egyik jobb, mint a másik. Amit most ajánlok, az nem kapszula, nem gyógyszer, és nem is turmixolt italok fogyasztása, hanem egyszerűen a só és a gyógynövények.
Kiemelnék párat, elsőként a szót említem meg. A szóra szüksége van a szervezetnek, az optimális só- víz háztartás fenntartása miatt, de nem túlzott mértékben. Csökkentsd a só mennyiségét, növeld a víz mennyiségét. A só ugyanis megköti és eltárolja a test szöveteidben a vizet, ami növeli a testsúlyod.

Azok az emberek, akiknek lehetősége van algákat fogyasztani, jellemzően nem túlsúlyosak, tehát az algák fogyasztása előnyös, méregtelenítő, emésztést segítő hatása miatt. A jódtartalma hat a pajzsmirigyre, az pedig az anyagcserére.

A szőlőlé közismert és kedvelt gyümölcs, sokoldalú a felhasználása. Erős vízhajtó, tisztítja a beleket, erős zsírbontó.

Az édeskömény a következő kiváló, emésztést javító, az belőle készített főzet, leves erős zsírégető. Fogyaszd bátran.

És végül a ragadós galajt említeném, a pajzsmirigy működését normalizálja, a hormonháztartást helyreállítja, így a fogyás beindulhat.
Jó egészséget és optimális testsúlyt kívánok.