Gazdagság, bőség elérése

Az örök téma nagyon sok ember számára. Viszont érdekes módon, vannak olyan emberek, akiknek ez magától értetődő. Egy percet sem idegeskednek, hogy hogyan lesz pénzük, ők hogy egyszerűnek van pénzük, ők tudják, hogy VAN, nem pedig LESZ. Azt hiszem, ez az alapvető felfogás minden gazdagság és szegénység alapja. Az a tudatállapot, amiben létezel, amit pont a MOST-ban hiszel és őszintén vallasz. Ez a kiindulási pont, ezt kell eldönteni, ha akarsz valami többet az élettől. Az egyik út balra van, a másik pedig jobbra. Egyszerre nem tudsz két irányba menni, tehát választanod kell. El kell kötelezned magad! Fehér vagy fekete, döntened kell. Ez a döntés alapjaiban fog az életed megváltoztatni.

Javaslatok még a gazdagsághoz, melyet ne hagyj figyelmen kívül:

Törekedj arra, hogy amikor csak teheted, segíts másokat, adj önzetlenül, mert csak az tud adni, akinek van gazdagsága. Minél többet adsz, annál többet kapsz.

Tudatosan oszd be az idődet, olyan munkát végezz, ami a különleges képességed szerinti, ezzel önmagad urává válsz, te diktálsz.

Tudd, hogy a gazdagság egy állapot, nem pedig egy cél, amit el szeretnél érni. Válts szemléletet. Nézz magadba, ismerd meg miben vagy jó, azt vidd tovább, amiben gyengébb vagy, azt pedig hagyd el. Az erősségeidet pedig fejleszd tanulással, gyakorlással.

Ha hozzád hasonló gazdag emberrel találkozol, örülj az ő gazdagságának.