Harag

Gondolom nem kell bemutatni senkinek a „harag” elnevezésű érzelmet. Mindenki átérezhette már élete során. Létezik kis harag és nagyobb harag is. Már egészen kicsi gyermeknél is tapasztalható, azonban gyorsan elmúlik még. Nagyobb gyermeknél a fellépő harag hosszabb ideig fennmaradhat Felnőttkorban is gyakori a harag megléte. Ez az érzelem okkal vagy ok nélkül is megjelenik, attól függ, kinek mekkora a megértő képessége, igazságérzete, konfliktuskezelési képessége. Amennyiben valaki ezt az energiaminőséget le tudja küzdeni, akkor tud túllépni önmagán, avagy meg tudja haladni önmagát.

Azonban ez akarattal nem legyőzhető. Itt energiák vannak jelen, amelyeket tudatos átalakítással lehet megváltoztatni, akár önállóan is, de külső segítséggel biztosan. Ebben az esetben hívhatsz engem, segítek!

A harag szintjét 150-es számmal jelöljük a tudatszint tábla szerint. Életszemlélete az illetőnek mindennel szembenálló, bosszúálló. Gyűlölet tölti el gondolatait, elméjét. Agresszió szövi bele magát a mindennapjaiba, nem tud másként élni és cselekedni.

Könnyen felismerhető az egyénnél, jó döntést képtelen hozni ebben az élethelyzetben, tanácsot elfogad, de megvalósítani nem tudja, amíg a haragot le nem küzdi.

Gyakran fordulnak jóslásért az ilyen személyek, de belső változtatás nélkül nincs továbblépés és szebb jövő!