Három bolygó együtt áll

Különleges égi eseménynek lehet szemtanúja, aki február 22-én az égre emeli a tekintetét. A Hold a Jupiter és a Vénusz fénylő bolygókat lehet látni és csodálni. Ez ugyanis felettébb ritka esemény. Ilyenkor az ember elgondolkodik, mi lehet ez az égi csoda. Amikor üstökös vonul át az égen, akkor általában kívánni szoktunk valami különlegesen nagy dolgot, amikor hullócsillagot látunk, akkor szintén kívánságunkat küldjük a teremtő elé.

Most a különleges bolygóálláskor is a kívánságé az elsőbbség, itt most kívánhatunk sorsfordító kérést is. A három bolygóval kapcsolatos energiák nagyon erősek és dinamikusak, gyorsan megvalósultak a kérések. Akkor figyelj oda, hogy mit kérsz. A Vénusz tüzes jegyű, a Jupiter pedig a szerencse bolygója, a Hold pedig a nőies, érzelmekre ható változás, illetve átalakítást jelenti. Mind a három a Kos jegyben áll, ez pedig gyors és pozitív változást ígér.

Csak intésnek írom, ne így kérj új autót, mert lehet, hogy a régivel karambolt vonzol be, csak így lesz az újnak helye. Gondold meg hogyan kérsz.