Ingával mérj, hogy jobb legyen az életed!

Néha szükségünk van egyszerű válaszokra. Az inga általában helyes válaszokat ad, könnyű használni, és nem kerül sok időbe.
Az ingák nagyszerűek a szellemvilággal való kapcsolattartásra, más jövendölések ellenőrzésére és sok más dologra.
Az inga egy egyedi eszköz, ami gyakorta jövőbelátásra használatos és közvetlen kérdésekre ad választ a múltból és a jövőből. Amikor az ingát jóslásra használják, a jós eldöntendő kérdéseket tesz fel, melyre az inga igennel vagy nemmel fog válaszolni, attól függően, hogy milyen irányba mozdul el.
Több ezer évvel ezelőtt óriási tekintélynek örvendtek a „varázsvesszős emberek”. A véleményük döntő volt abban, hogy hova építsék a házat, hol fúrjanak kutat. Ezt a tudományágat radiesztéziának nevezzük. Eszközei: inga, lengyelbot, szenzibil.
Segítségével MINDEN vizsgálható!!!
Az ember egészségi-, lelki állapota, aurája, különböző élethelyzetekben döntéshozatal milyensége, munkahelyválasztásnál a legjobb lehetőség, párválasztásnál…. Ki lehet mérni az emberi szervezetre káros földsugárzásokat.
A szenzibil használata megegyezik a mózespálca használatával, de a szenzibilt kizárólag a pszi sebészettel foglalkozó szakemberek használják. Ez további lehetőségeket tartogat számunkra.

Amennyiben szeretnéd, személyre szabottan a kérdéseid feltenni és arra válaszokat kapni, akkor kérlek keress meg. Örömömre szolgálna, ha tudnék segíteni!

Várom a hívásod!