Jóslás telefonon keresztül

A jóslásnak ez a formája a modern kor, a XXI. században vált közismertté és felkapottá. A telefon feltalálásakor erre nem is mertek gondolni, hogy ilyen célra is használható.

A jóslás telefonon keresztül nagyon praktikus, egyszerűen kivitelezhető, hatékony. Nincs útiköltség és ráfordított idő, amíg a jósnőhöz érünk. Nem kell hosszabb időt tölteni a jósnál, amikor csak egy kérdésünk van. Nehéz, vagy különleges kérdésnél személytelenek maradhatunk. Azt gondolom praktikusabb így többször egy-egy kérdést feltenni, mint egy alkalommal akár 10 kérdést is feltenni és több órát eltölteni a jósnál. Költséghatékonyabb a jóslás telefonon keresztül. Tehát roppant kényelmes a jósoltatni vágyónak és egyben szintén megfelelő a jósnak is. A személyes kontaktus hiánya szinte az egyedüli negatív aspektusa ennek a jóslási fajtának.

Kártyából való jövendőmondásra ugyanúgy alkalmas ez a fajta jóslás, mint amikor a tisztánlátás útján mondunk jóslatot. Ilyenkor is ugyanúgy látható a rontás vagy az átok jelenléte a személyen vagy azokon, akikről kérdez az illető. A karmára is rá tudunk nézni.

Munkahelyi problémák, a karrierben történt blokkok, elakadások is felfedhetők így. Párkapcsolati negativitások is láthatók vagy előző életekben történt megoldatlan események is láthatók, magyarázatul szolgálhatnak a mostani problémában.

Én médiumként foglalkozom e témával, számomra távolság nem létezik. Pont ugyanúgy látom és érzem a dolgaidat, mintha velem szemben lennél.
Ezen képességem folytán sokan megkeresnek, hogy így mutassak utat nekik és segíthessek a továbblépésben. 100%-osan jól működik a jóslás telefonon keresztül!