Légy vevő az univerzum jeleire!

A mai sétám alatt lettem figyelmes arra, hogy idén milyen sok pitypang sárgállik úton-útfélen. Mivel földúton sétáltam, a lábam alatt minden lépéskor útifű virított. Az út mellett a tyúkhúr összefüggően burjánzik, mintha az őserdőt látnám. Nem minden évben mutatkozik ennyire bőséges kínálat e gyógynövényekből, de idén igen. Ebből arra a következtetésre jutok, hogy a Földanya és az univerzum jeleket küld mindenki felé, mégpedig személyesen.

Ugyanis azt a gyógynövényt, vagy fűszernövényt látod meg, találod meg a közvetlen környezetedbe, amire szüksége van a testednek, lelkednek, ami gyógyít, illetve kigyógyít, harmóniába hoz a mindenséggel. (a pitypang méregtelenít, az útifű vértisztító, köhögés ellen, a tyúkhúr a koleszterinszintre és az epeműködésre hat)

A tapasztalat azt mutatja, hogy amilyen gyógynövény a kertedben megterem, hajszálpontosan arra van szükséged!

Megfigyeltem, hogy különböző bogarak, rovarok esetén is így működik a természet, az univerzum, a Földanya. Van olyan év amikor a méhek túlzottan elszaporodnak, ekkor ezt a „méhek évének” nevezzük. Van úgy, amikor a pókok, máskor pedig a hangyák, vagy a poloskák szaporodnak túlzottan. Bizonyos madárfajok és vadállatok esetében is így működik.
Ezek fontos jelek nekünk embereknek. Nézzünk utána, elmélkedjünk el rajta, mi mire jó, miért jó nekünk.

Az univerzum általuk a javunkat akarja, amennyiben vevők vagyunk rá!!!
Az univerzum minden esetben a harmóniára, a kiegyenlítődésre törekszik, így nekünk sem lehet más programunk! Olvasd az univerzum jeleit!