Mindenszentek és halottak napja

Mindenszentek és halottak napja alkalmából sokan keresik fel szeretteik sírját.
November 1-je, mindenszentek ünnepe a katolikus egyházban az összes üdvözült lélek emléknapja.
Az ezt követő halottak napja, november 2. az elhunytakról való általános megemlékezés napja.

Ügyeljünk a fokozott szellemtevékenységre
Ebben a két napban a rokonok szeretnek visszajárni az élőkhöz, akikkel kapcsolatot akarnak létesíteni. Az angyalok azt tanácsolják, hogy figyeljünk oda az álmainkra, a megérzéseinkre, esetleg próbálkozzunk meg a meditációval, mert így megkönnyítjük a kapcsolatteremtést.

Legyünk óvatosak, mert más szellemek is ólálkodnak körülöttünk. Ha a környezetünkben idegen szellem van, az paranormális jelenségekkel hívhatja fel magára a figyelmünket.

Gyújtsunk gyertyákat az otthonunkban
Az elhunyt szeretteinkért kell gyertyát gyújtanunk, mert a legenda szerint ez egy fényes ösvény, ami összeköt minket a túlvilággal. Ezen az úton érkezhet a lélek ebben a két napban, majd ezen az ösvényen térhet vissza a túlvilágra.

A temetőkben kerüljük az idegen emberek sírja melletti időzést, és inkább csak a saját szerettünk sírjánál tartózkodjunk, mert ellenkező esetben egy nem hívott lélek kísérhet haza.

Bocsássunk meg
Amennyiben van olyan elhunytunk, akinek eddig képtelenek voltunk megbocsátani, akkor itt a kiváló lehetőség erre. Bocsássuk meg az illetőnek az életében elkövetett bűneit, hibáit. Az angyalok szerint ezzel felszabadítjuk az illető lelkét, de a sajátunkat is.

Ha sírnunk kell, akkor ne fájdalomból sírjunk
Ezt is könnyebb mondani, mint megtenni, hiszen természetes, hogy sírunk, ha hiányzik valaki, főleg akkor, ha meghalt. Az angyalok szerint, ha fájdalomból sírunk, akkor azt látni fogja a lélek, aki a legkevésbé sem vágyik erre, hiszen már meggyászoltuk.

Gondoljunk arra, hogy egyszer újra fogunk találkozni, de addig is kapcsolatban lehetünk, tehát nem veszítettük el egymást.

Imádkozzunk a lelkekért
Nyugodtan imádkozzunk hozzá, vagy bármelyik angyalhoz, ha biztosítani szeretnénk az elhunyt szerettünk számára a békét és a boldogságot. Azt is kérhetjük, hogy az illető szülessen újjá.

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdésed van és szeretnél arra válaszokat kapni, akkor kérlek keress meg a megadott telefonszámon. Örömömre szolgálna, ha tudnék segíteni!

Várom a hívásod!