Mintha szívnák az energiámat

Egy ideje már megfigyeltem, hogy egy bizonyos baráti társasági összejövetelen nagyon jól érzem magam, jókat beszélgetünk, nevetgélünk, ám amikor hazaérek, akkor döbbenek rá, hogy ki vagyok csavarva, jártányi erőm alig van. Veletek nem fordult elő még ilyen? Ismerősöddel, vagy akár egy idegennel folytatott beszélgetés után megmagyarázhatatlanul elfáradtatok? Nem tudtátok az okát, de szerettetek volna az illetőtől minél előbb megszabadulni.

Ez is egy tipikus esete a lelki támadásnak, de lehet védekezni ellenük!

Ha sikerült felismerned a támadásod okozóját, megakadályozhatod, hogy elszívja az energiáidat. Az egyik legegyszerűbb módja, ha egy fényesen ragyogó, fehér energiaburkot képzelsz el magad köré; ez meg fog óvni.

• Az általános negativítás ellen építsd fel, javítsd ki sérült aurádat, hogy ne tudjanak áthatolni rajta az ártások.

• Vizualizálj magad köré egy gömbpajzsot kék, zöld és sárga színekből. Ez a gyakorlat azoknak segít, akiket klausztrofóbia kínoz.

• Tölts meg egy ruhából készült kis zacskót féldrágakövekkel, amulettekkel és védelmező gyógynövényekkel. Ezt mindig magaddal hordhatod, ha védelemre van szükséged.

• Segíthet a meditáció és az enegiameződ feltöltése is. Egyik módja a feltöltődésnek, ha kimerültnek érzed magad, hogy leülsz nyugodtan két percig és jógalégzést gyakorolsz, ezzel mozgósítva a védelmedet. Ehhez a gyakorlathoz elegendő 3 perc és bármikor elvégezheted.

Amennyiben a fentiek közül egyik sem javított helyzeteden, vagy a segítségemre van szükséged a fentiek kivitelezéséhez, akkor kérlek keress meg. Örömömre szolgálna, ha tudnék segíteni!

Várom a hívásod!