Múlt élet megtestesülése

A reinkarnációról sokat hallott minden ember. Ez az elmélet, hit, vagy filozófia, vagy spirituális tudás arról, hogy mindenki élt egykor egy másik testben, egy másik időben és egy másik helyen. A lélek, a halál után, elhagyja a testet, belép a szellem birodalmába, és felülvizsgálja a jelenlegi életciklust a szellem segítségével és megnyugszik, amíg a lélek készen nem áll arra, hogy visszatérjen az életbe és egy másik fizikai formát felvéve újraszülessen. Így halálunk után adunk még egy esélyt magunknak, hogy maradjunk a szellemünkkel és tudjuk tanulni a tanulságokat, tapasztalatokat levonni.

Minden korábbi élettapasztalatot mélyen tárol a tudatalatti elme. A múlt ismerete él bennünk, melyeket el lehet érni a spontán látomások, flashback, álmok, deja vu, vagy a múlt élet emlékeit elő lehet idézni hipnózis, vagy meditáció útján. Bizonyos szakembereknek, pszichiátereknek, asztrológusoknak van módjuk a múltban olvasni. Ezek az olvasmányok hasznosak lehetnek, és áttekintést adnak a jelenlegi életed ciklusairól, vagy talán még egy megállapodást is emlékezetedbe hoznak, hogy egy mélyebb szintű problémáról, legyen képed, mely összefügg a jelenlegi inkarnációddal. Ez a tudás segít változtatni a jelenlegi életeden, melynek a kiváltó okára rávilágítunk, amelyek a problémát okozták.

Múlt élet terápia

A múlt élet terápia holisztikus terápia, mely át van hatva azzal, hogy őrzöd az emlékét annak, hogy egy másik életben éltél egy időben, mielőtt ide születtél a jelenbe. Ezek az emlékek, be vannak zárva mélyen a tudatalatti elmében. A terápia segít feltárni az okokat és segít gyógyítani a problémákat, melyek nehézségként jönnek fel a jelen életben, ezért ad neked megértéséhez segítséget, hogy javítsa az életed, vagy pontosabban az életed teljesebb legyen.

A múlt élet terápia az alapja a karma, amely ok és okozat elvén alapul. Mindig valamilyen cselekedet következménye. Bármi is indította be valamikor a múltban, létrehoz, hatást gyakorol egy adott személy jelenlegi fizikai, érzelmi, szellemi vagy lelki életére. Ez lehet egy vágy, gondolat, érzés, érzelem, eskü, ígéret, döntés, vagy a traumatikus élményt. Az elmúlt élet oka is nyilvánvaló, amelyek okozhatnak az fóbiákat, krónikus betegségeket, egészségügyi nehézségeket vagy fáradtságot, a szenvedélybetegségeket, mentális zavarokat, kapcsolati problémákat, vonzódást vagy idegenkedést bármely személyhez, visszatérő álmok, vagy a szorongás vagy nyugtalanság figyelhető meg.

Vannak, akik csak feltérképezését szeretnék, hogy éltek, mielőtt leszülettek, hogy kielégítsék kíváncsiságukat. Azt is fel lehet tárni, hogy voltak-e különleges képességek, érdekek, vagy indulatok, vonzalom, valamilyen tudás, művészet, amit előhozhat ebben az életben. Ez a fajta tudás segíthet és befolyásolhatja a karriert, és módosíthatja azt, vagy új ismeretek megszerzésére lehet alkalmas. Tud segíteni Önnek, hogy kizárja a bűnt és a szorongást, hogy fejlessze magát, potenciálját fel tudja szabadítani tehetségének és készségeinek megélésében.

Kiderülhet, hogy a leckét meg kell tanulni ebben az életben, és tud tenni érte, hogy pozitív változások mutatkozzanak a jövőben.
Ezért, bármit is csinálsz ma, az befolyással lesz az életedre holnap.

Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, akkor kérlek keress meg. Örömömre szolgálna, ha tudnék segíteni!
Várom a hívásod!