Napjaink fekete mágiája


Sokan gondolhatjátok, hogy a XXI. században új idők járnak, modernizálódik minden, új technológiák válnak egyre ismertebbé és kerülnek be a mindennapi használatba. Online világ épül az élet minden területén, a való világ felett álló, felhő-rendszerben. Igaz van bőven tanulnivaló is az új dolgokat illetően, másrészt nagy segítség és könnyebbség is egyben. Rengeteg az új ismeret, szinte elveszünk az információ áradatban. Olyannyira, hogy akár meg is feledkezhetünk önmagunkról, a lelki állapotunkról vagy az egészségünkről. Már csak akkor vesszük észre, hogy valami nincs rendben velünk, amikor már kibillentünk az egyensúlyunkból. Érdemes ezekre odafigyelni, mert lehetséges, hogy a rég elfeledett fekete mágia áldozatai lettünk. Ha az alábbiakat veszed észre magadon, akkor nagy valószínűséggel megtalált téged is: nem múló fáradtság, depresszió, hangulatingadozások, szorongás, idegesség, félelmek, függőségek jelenléte, rémálmok, értelmetlenség életérzése, semmi nem sikerül, állandó szomorúság, lehangoltság, erővesztettség, örömmentes állapot. Anyagi veszteségek, az egészség megromlása és sorolhatnám.

Amikor ezt felismered, akkor gondolj arra is, lehetséges, hogy fekete mágia hatása alá kerültél. Ezt a fajta mágiát bárkitől beszerezhetted. Először keresd meg a haragosod, rosszakaród és kerüld el jó messzire. Valamint kerüld el a negatív beállítottságú embereket, a panaszkodókat.

Másodsorban védd le magad, az aurádra tegyél vagy kérjél védelmet, erre számtalan technika van.

Kérj tanácsot a https://joslas24.hu oldalon, ha egyedül nem boldogulsz vele. Az érzelmeidre legyél figyelemmel, igyekezz a pozitív lenni minden területen. Mindenképpen emeld a rezgésed, tartózkodj sokat a természetben.