Nebáncsvirág, az idő virága

Vajon honnét tudhatod, hogy erre van szükséged?


Felfigyelsz arra, hogy türelmetlen vagy, mindent azonnal meg szeretnél valósítani. Zavar mások lassúsága, ezért mindent feladatot magad végezel el. Idegesség, ingerlékenység olyan dolgokkal szemben. Megfigyelheted másoknál, hogy gyakran szenvednek időzavarban, vagy előbb ér oda, vagy mindig elkésik. Nyugtalanok, képtelenek egy helyben maradni állandóan mennének valahová. Türelmetlenségük miatt olykor felületessé válnak, nem képesek teljesen befejezni valamit.
Szeretnek egyedül dolgozni, mivel így a saját tempójukba képesek haladni.
Minden olyan estben ajánlható a nebáncsvirág esszencia amikor valaki mind gondolkodásában mind cselekedeteiben túl gyors és sokszor kapkodnak. Türelmetlenek és ingerlékenyek másokkal szemben, amikor nem történik minden azonnal.

Fizikai tünetek lehetnek: nyugtalanság, magas vérnyomás, arcrángás, hiperaktivitás, viszketés és bőr panaszok, izomgörcsök, pajzsmirigy betegsége.

Pozitív hatása: megtanít mások ritmusát elfogadni. Segít lazítani, oldja a belső nyugtalanságot és az idegrendszeri feszültségeket. Hozzájárul ahhoz, hogy képes legyen együttműködés élményét felfedezni, ezáltal megtanul igazodni majd elfogadni másokat.

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdésed van és szeretnél arra válaszokat kapni, akkor kérlek keress meg a megadott telefonszámon. Örömömre szolgálna, ha tudnék segíteni!

Várom a hívásod!