Online jóslás

Bizonyára már veled is előfordult az életed során, hogy olyan szituációba kerültél, amelyből nem láttál kiutat. Ilyen lehet például, amikor minden előzmény nélkül (persze ez csak látszólagos) szakít veled a párod. Lelked tele van kérdésekkel, miért történt meg és pont miért velem? Miben nem vagyok elég jó? Hol hibáztam, mit rontottam el? Mit nem adtam meg a páromnak, amire szüksége lehetett? Talán nem szerettem eléggé? Általában első körben magadban keresed a hibát, majd megkérdezed édesanyád, mivel ő áll a legközelebb hozzád, majd a barátnődet is, de ez nem szokott elég lenni. Mindenki tanácsot ad, netán hibáztat a történtekért, más személyek esetleg megértenek, de valahogy mégsem elegendő a kérdéseidre a válaszuk.

Ekkor hirtelen eszedbe jut, hogy megnézd az online jóslás lehetőségét, ahol speciálisan ezzel a témával is foglakozó jóst kérdezhetsz meg. A történeted megismerése után, egyedi lehetőségeket mutat meg, a határozatlanságod, a döntésképtelenséged megváltoztatása miatt. Felvázolja neked a rád váró jövőt, a saját jóseszközeit használva. Megmutatja a döntésed után a lehetséges kimeneteleket, dönteni pedig neked kell!

Az online jóslás mentes minden érzelemtől, kivételezéstől, kizárólag a morfogenetikus mező üzeneteit közvetíti a jós által, az ő eszközeivel, legyen az cigány kártya, tarot kártya, angyalkártya, inga vagy intuitív látás.

Majd ezek után figyelmedet a szívedre kell fordítanod, a szívedben kell érezned az igazságot, tudatosan kell, illetve szükséges meghozni a helyes döntést. Minden döntésnél kapcsold össze a tudatosságod a szíveddel, akkor jársz azon az úton, amelyet a SORS kijelölt a számodra.