Párválasztás formái

Párválasztásra előbb –utóbb sor kerül mindenki életében. Van, aki vele egykorút, van, aki fiatalabbat, van, aki idősebb párt választ önmagánál. Persze a kiválasztás nem kor szerint történik, hanem „véletlenszerűen” találkozol a jelölteddel. Számtalan variáció létezik, de most nézzük meg azt a helyzetet, amikor az idősebb férfi fiatalabb nőt választ. Mi ösztönzi a férfit erre? Annak, hogy miért választ egy idősebb férfi fiatalabb nőt, számos oka lehet, és ezek közül nem mindegyik pozitív.


Kapuzárási pánik
Azok a férfiak, akik nehéz időszakon mennek át az életükben, például egy váláson esnek át, vagy a karrierjük kerül válságba, azt akarják, hogy valaki elfogadja és szeresse őket, úgy ahogy vannak, elvárások nélkül.


Kalandvágy
Vannak olyan idősebb férfiak, akik nem vágynak egy újabb komoly kapcsolatra. Abból már kivették a részüket, és most csak kalandra vágynak, és egyszerűen csak örülni akarnak az életnek.


A fiatalság vonzereje
A fiatal lányok különleges ragyogást, megzabolázhatatlan energiát sugároznak, mintha készen állnának rá, hogy meghódítsák az egész világot. Ez inspirálja és vonzza a férfiakat, különösen azokat, akik egzisztenciális válságban vannak.


A fiatal lányok nyitottabbak az ismeretlenre
Készen állnak a változásra, hiszen még csak most kezdenek igazán élni. Nem félnek kifejezni az érzéseiket és a véleményüket. Mernek másképp gondolkodni. Néhány fiatalabb férfi ezt kihívásnak tekintheti.


Önértékelési problémák, komplexusok
Ha egy férfi krízishelyzetbe jut, és megérti, hogy az élete már nem ugyanolyan, mint volt, hiszen lassan megöregszik, akkor természetes, hogy egy fiatal nő érdeklődése növeli az önbizalmát és az önértékelését.


A férfiak félnek az öregségtől
Vannak, akik azért választanak fiatalabb nőket maguk mellé, hogy ezáltal is fiatalabbnak érezhessék magukat.


Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdésed van és szeretnél arra válaszokat kapni, akkor kérlek keress meg a megadott telefonszámon. Örömömre szolgálna, ha tudnék segíteni!

Várom a hívásod!