Pillangóeffektus

Az elv népszerű és elterjedt, ismert, mely szerint „a Föld egyik oldalán, egy pillangó egyetlen szárnycsapása tornádót idézhet elő a másikon”.,
Az aprónak tűnő, hétköznapi döntések, választások, cselekedetek, gondolatok hatalmas változást tudnak, és elő is idéznek az életben, de nemcsak a Tiedben. A Te cselekedeted hatására – mely hullámként terjed a minket körülvevő mezőben – megváltozik az élet menete. Megváltozik a történelme. Módosul a jövő! Tehát a jövő nincs kőbe vésve! A pozitív gondolat, érzés, cselekedet pozitív hullámokat terjeszt és ad át, ad tovább az útjába kerülő személynek, a negatív, negatívat, vagyis rombolót. A pozitív felemel, támogat, a negatív, lenyom, lerombol.

Mindig van VÁLASZTÁSOD!

Érdemes tudatosan átgondolni, hogy milyen érzést, gondolatot generálsz magadban és mi a szándékod, mit sugárzol mások felé.
Végül összegezve azt mondhatom, hogy minden mindennel összefügg! A Te egyetlen döntésed megváltoztathatja a világot! A jó döntés, jó irányba, a rossz döntés, rossz irányba!

De mi a jó döntés? Szerintem az, aminek következményeként boldog, kiegyensúlyozott, elégedett leszel, békében önmagaddal és a körülötted élőkkel. Szeretetben tudsz létezni!
Mert a szeretet az ember alaptermészete!
Várom a hívásod!