Puliszka időszak!

Véget értek a karácsonyi ünnepek, pár kilót felszedtünk, bizonyára elhatároztuk egy jó páran, hogy leadjuk az ünnepek alatt felszedett fölösleges, plusz kilókat.
Mivel az egyszerűsítés híve vagyok egy jó ideje, – mindenben keresem és meg is találom a lehető legegyszerűbb megoldást – így leltem rá a puliszka fogyasztásra. A tudatos táplálkozás részét képezi az étkezésemben. A testmozgás és a meditáció, valamint szellemi és fizikai tevékenység is könnyebbé válik általa.
Nagyon sok előnye van: egyszerű, gyors, olcsó, változatosan lehet fogyasztani, különböző feltétekkel, akár sós, akár édes változatban is.
Elkészítése:
30 dkg kukoricadara
1,5 liter víz
7 dkg vaj
1 evőkanál só
Kis lábasban forralj fel sós vizet, majd öntsd hozzá előbb a darát. Közben folyamatosan kevergesd – a legjobb habverővel. Ha besűrűsödött, kanállal formázz belőle halmokat, és azonnal tálald.
A puliszka kúra egyáltalán nem viseli meg a szervezetet, és ha betartod a szabályait, akkor 15 kilótól is megszabadít. Nagyon egészséges eledel, nem hizlal, mivel kevés kalóriát tartalmaz. Helyettesíti a kenyeret, és remekül társítható tejtermékekkel, tojással, sültekkel. Mindezek ellenére fogyaszd mértékkel, az adagot pedig korlátozd étkezésenként.
A Szeretet és a Fény legyen veled!