Szégyen

A tudatossági fejlődésben mindenki tart valahol, ahol éppen lennie kell. Ám eljön az a pillanat, amikor az emberben megfogalmazódik egy vágy, vagy igény, hogy könnyebb lehessen az élete, hogy jobban átláthassa saját életét, ezáltal jobban tudja irányítani, jobb élete lehet és boldogabb is. Ez a vágy hajtja az embert, hogy elinduljon az úton, elkezdje fejleszteni a tudatosságát, ami nem a könnyebb utat jelenti, hanem a boldogabbat!

20-as, a jegyzett legalacsonyabb szint, amikor a lélek szégyenben, állandó megaláztatásban él, életszemlélete szánalmas, (minek éljek) a társadalom és a család, a rokonság, a barátok által kirekesztésben él, mindent megvet, elítél.

Mint előbb írtam, a vágy hajtja az egyént, hogy erről a szintről elkerüljön. Hatalmas erőfeszítésbe kerül innét elmozdulni, kell egy esemény, ami kimozdítja az egyént erről a holtpontról. Általában egy baleset, esetleg betegség indíthatja el, a vágyon kívül. Balesetnél és betegségnél is szükség van segítségre, így azt mondhatom, hogy erről a szintről segítség nélkül nem lehet tovább jutni.

Amennyiben illenek rád a20-as szint jellemzői, és változtatni szeretnél betegség elkerülésével, akkor hívj, keress meg, együtt megtaláljuk a kiutat!