Szellemjárás, vagy kik vannak itt

Egyre többen hívtok fel telefonon a www.joslas24.hu oldalon lévő elérhetőségemen, hogy fura alakokat láttok időnként a lakásotokba, leginkább akkor, amikor félhomály van. Éjszaka vagy este fordulnak elő legtöbbször.

Általában csak a szemetek sarkából látjátok, de amikor teljesen ránéztek, akkor már nem láthatók. Vagy ágyban fekve, a sötétben felébredve azt látod, hogy ott áll az ágyad mellett, néz folyamatosan, valamit mond is, de azt nem érted. Vagy félhomályban a szobában az egyik családtagod mellett áll, vékony testalkatú, magasabb úgy 2 fejjel. A gyerekek is gyakran élnek meg hasonlókat, ők sokszor fekete ruhásan látják őket, gonosznak nevezik meg, pozitív érzetet nem társítanak hozzá. Vannak szürkék is. Ők alacsonyabbak. Sok szülő keres meg, hogy hogyan kezelje ezt a helyzetet? De a legtöbben sehogy sem tudják kezelni. Az ijedtség, a félelem és a tehetetlenség a jellemző. Csak kevesen tudják a helyzetet kezelni. Pedig lehet ezekkel a lényekkel vagy szellemekkel, entitásokkal eredményre jutni.

Ha neked is volt már részed ilyen találkozásban, észlelésben és érdekel a kezelhetősége, vagy csak szeretnéd megosztani velem, hívj a 06 90 900 906, VÁLASSZA a 204-es melléket. Lehet, hogy jobban alszol utána.