Szeptemberi jóslat

A heti általános jóslathoz elővettem jóseszközeimet, ráhangolódtam az univerzumra, átkapcsoltam elmém egy másik tudatszintre. Ez olyan állapotot jelent, amikor az úgynevezett adóvevő minőségbe állsz bele. Az üzenet a következő: erős energiák érkeznek, készülj fel a fogadásukra. Fogadd el az égi vezetést, bízz bennük. Légy szelíd, hagyd, hogy bizonyos dolgok megtörténjenek. Ne reagálj se negatívan, se pozitívan. Minden el fog rendeződni a közbelépésed nélkül. Őrizd meg a nyugalmadat minden esetben. Csak megfigyelőként légy jelen az elkövetkező héten. Sokat pihenj, aludj, fogyassz sok vizet.

Majd pár lélegzetvétel után húztam három lapot három különböző kártyából.

Az első lapon keresztül Gábriel arkangyal üzent, miszerint vedd kezedbe a vezetést, vállald fel saját erődet, tudásodat, hogy a körülötted lévő embereket szeretettel vezesd a legjobb irányba.

A második lapon Mihály arkangyal első helyre helyezte az imádságot. Nagyon fontos, hogy a mennyei segítség révén, egy különleges, új és friss energiát megtaláljátok és összekapcsolódjatok vele. Ezután annak szárnyán tudtok továbblépni. Meditációban is elérhető ez az energiahalmaz, ott várja, hogy csatlakozzatok hozzá.

A harmadik lapon Camael arkangyal a kitartást támogatja, ott áll mindenki mellett, hogy belső erőként segítséget nyújtson.