Szerelmi jóslás telefonon

Spirituális tanácsadóként, jósként tevékenykedem több, mint 20 éve. Ha rangsorolni kellene, milyen témában kerestek meg a legtöbben, akkor az első helyen a párkapcsolatok, ezen belül pedig a szerelmi élet van. Második helyet az anyagi kérdések, anyagi jólét, a pénz foglalja el. A harmadik helyen a család, a szülők, a gyerekekkel kapcsolatos kérdések vannak.

A https://joslas24.hu oldalon a szerelmi jóslás telefonon keresztül történik. Nagyon sok ügyfél kíváncsi a szerelemmel kapcsolatos információkra, melyet itt megtudhat. A központi kérdés tehát a szeretet áramlása, illetve megléte. Van szeretet, vagy nincs. Amikor nincs, azt éli meg mindenki problémaként. Ez indítja el az összes kérdést. Ennek a kezdete pedig az, hogyan és mi módon szeretjük önmagunkat. Ugyanis ehhez viszonyítunk mindent és mindenkit, aki az életünkbe kerül.

A szerelmi jóslás telefonon a legegyszerűbb és leghasznosabb dolog. Az érdeklődő gyorsan válaszokat kap a szerelmi életével kapcsolatosan. A kártya megmutatja, hogyan áll önmagával, hogyan viszonyul a párjához. Amennyiben nincs társa, akkor megmutatja a kártya, várható-e olyan személy, akivel szerelmi kapcsolata lesz. Ha látót kérdezünk meg, akkor neki is megjelenik lelki szemei előtt a jövő, tud választ adni akár igen, akár nem a válasz. Én speciálisan a kérdező hangja alapján beazonosítom az energiáit és olvasok benne, legyen az jelen, múlt vagy a jövő.