Szerelmi jóslás

Az egyik leggyakrabban felmerülő jóslási téma, a szerelmi jóslás kérése. Általa szerez tudomást a kérdező a jövőben bekövetkező szerelmi életéről és a múltjáról. Még az anyagi javak alakulása és az egészségi állapot a legkardinálisabb kérdés a jóslás és érdeklődés szempontjából. Mindhárom téma kapcsolódik az ember fajfenntartási és létfenntartási ösztönéhez. Ez a két ösztönt pedig misztika lengi körül. Kapcsolatba hozható az éggel, a láthatatlannal, Istennel. Ezért is annyira titokzatos, félelmetes, kíváncsisággal teli. Ezért is várunk az égből erre vonatkozó üzeneteket, jóslatokat. Mert a szerelem érzése Istenhez közeli élményt nyújt. S erre vágyik minden ember! Egy élet alatt egy kézen megszámolható (általában) a szerelembeesések száma. Tehát a szerelem kardinális kérdés minden ember számára.

Egy gyermekkori emlék jelenik meg előttem a szerelmi jóslás vonatkozásában, az első jóslásom, amikor a pásztortáska leveleit számoltam ki egy fiúval kapcsolatban: szeret-nem szeret. Amilyen leszámolható levelet találtam, pl. akáclevél, mindet leszámoltam. Minden aktuális fiúról megtudtam, mit érez irántam.

Az idő múlásával változott a jóslási technika, túllépett a növényekből való jósláson, különféle kártyákból lehet megtudni szerelmi ügyeket, inga segítségével is lehet információt szerezni, valamint látás által is.

Szerelmi jóslás alkalmával választ kaphatsz a jelenlegi párodról, vagy az elkövetkező párod szerelméről. A lélek üzenetek megjelennek a kártyákban, az ingában és az angyali üzenetekben, a sugallatokban. A lehetőségeket mutatják, de dönteni neked kell!