Találkozás az „idegennel”

Örömmel tájékoztatom kedves olvasóimat, hogy sikerült nekem is csatlakoznom a most népszerű, ideiglenesen vírushordozók népszerű táborához. Beleegyeztem, hogy megtapasztaljam, mert nagyon kíváncsi voltam, milyen érzéseket vált ki belőlem. Hogyan reagálnak a különböző szerveim az „idegentestre”, – a vírusra – fizikailag, lelkileg és mentálisan.
Természetesen abszolút felkészülten vártam a találkozást. A legfontosabb, hogy magasan tartottam a rezgésemet, rendszeres meditációval, zenehallgatással.
Általános tünetekkel kezdődött: borzongás, fáradtság, kedvetlenség, étvágytalanság. Az aggódást, a félelmet, a képzelgéseket kiiktattam a gondolataimból. Egy dolgot tehettem: megadtam magam és hagytam, hadd menjen végig rajtam az „idegen”. Csak azt tettem, ami jól esett a testemnek, pihentem, sokat aludtam, olvastam, bőven fogyasztottam teát, vizet.
Úgy érzékelem, hogy nagyon fontos ebben az esetben is a pozitív hozzáállás. Pihenés közben bőven volt idő egy kis játékra: mozgósítottam szervezetem védelmi seregét, sok millió apró védősejt indult az „ idegen” ellen, és több rétegben körbevették. Mozdulatlanná tették őket. Közben bennem elkezdődött az ellenanyag termelés. Mindez pár nap alatt lezajlott. Ment minden a maga útján.
Ha Te is találkozol az „idegennel” és problémák merülnek fel, keress fel telefonon, segítek megtalálni a pozitív hozzáállást.