Tarot kártya jóslás

A tarot kártyát üzenetek közvetítésére használják a hozzá értők. Az üzenetek az önmegismerést segítik elő. A jelen helyzetben megnyilvánuló érzelmek kezelésére útmutatás.

Alapvetően a tarot kártya jóslás nem mutatja meg, hogy a neked tetsző férfi a férjed lesz-e a közeljövőben. Jövendőmondásra nem alkalmas. Ilyen módon nem mutatja meg a jövendőt. Azonban arra utal, hogy neked mi módon kell változtatnod, hogy megkaphasd a hozzád passzoló férfit. Ehhez pedig ismerni szükséges önmagad, ami azt jelenti, hogy tisztában kell lenni az erősségeiddel és a gyengeségeiddel.

78 darabból áll egy pakli kártya, tulajdonképpen egy történetet mesél el, ami megtörténik vagy megtörténhet az emberrel egy élet során. Fellelhetők benne a különféle személyiségjegyek, különféle tulajdonságok, élethelyzetek. Megtalálható benne többféle szimbolika, például: kabbala, numerológia, zsidó-keresztény mitológia, görög-római-, és egyiptomi mitológia, valamint az asztrológia. Egy élet során mindezeket megtapasztalhatjuk, azonosíthatjuk magunkat a kártyalapon szereplő személlyel vagy történeti helyzettel. Így következtetéseket vonhatunk le, amikor azonosulunk a kártyán szereplő személlyel.

A tarot kártya jóslás mindenkinél mást jelent. Mindenkinél a saját lelki és érzelmi hátteret mutatja meg, arra tesz utalást, hogy a jelenlegi problémából mi lenne a kivezető helyes út. Segít megmutatni, hogy egy várt esemény folyamatában jelenleg hol vagyunk, valamint, hogy még mit kell megtennünk, hogy azt pozitívan éljük meg. Tehát mindenképpen tenni kell valamit önmagunkért, mert semmi befektetés nélkül semmi sem történik. Így tehát a legjobb döntésünk, amikor önmagunkba fektetünk be, és járjuk az önmegismerés útját. A tarot kártya jóslás ebben kiemelten a legjobb segédeszközünk.