Telefonos jósok

A XXI. században a technikai fejlettség olyan mértékűvé vált, hogy az online világ került előtérbe a személyes kapcsolatok helyett. Ezt tapasztalhatjuk az élet minden területén. A szemünk előtt válik szét a világ online- és személyes világgá. Például az ügyintézés, az időpontfoglalás hivatalos helyekre, a gyógyszerek feliratásakor a recept a „felhőbe” kerül, valamint az online vásárlás az interneten keresztül. Így ezekhez hasonlóan az ezotéria számtalan területe is ketté válik, tanfolyamok, előadások lehetnek online vagy személyes konzultációval. A jövendőmondásnál, a jóslásnál sincs ez másképp, telefonos jósok, vagy személyes konzultációk lehetnek. Mindkettő forma elfogadott és felkapott.

A telefonos jósok száma egyre növekszik, akár egyénileg, de akár csoportban, akár speciális weboldalon is megtalálhatók. A legtöbb jós 0-24 órában elérhető, csakúgy, mint a https://joslas24.hu oldalon is. A jóssal való kommunikáció ugyanolyan minőségű, mint a személyes.

A jóslás történhet különféle kártyákból, pl. Cigánykártyából, Angyalkártyából, Lenorman, vagy Tarot kártyából. Van olyan jós, aki jósgömbből tudja a válaszokat. Van, aki az eszköz nélküliséget fejlesztette ki magában, őt médiumnak nevezik. Mindegyik formájának az a lényege, hogy válaszokat kapjunk kérdéseinkre, melyek a jövőre, a múltra vagy a jelenre vonatkoznak.
A jóslás segít abban, hogy általa a legjobb döntést hozhatjuk az aktuális életkérdésben,
meg lehet tudni, milyen lépést kell tenni, egy adott helyzetben, igen vagy nem a válasz,
tudhatja mit tegyen, hogy szerencsés legyen,
mit tehet önbizalma visszanyeréséhez,
nem utolsó sorban, levonhatja a tanulságot a múltbéli története által,
hogy a jövőjét szebbé és boldogabbá tegye.