Tisztánlátás

Amikor felkerestek valamilyen ok miatt, azt szeretnétek legtöbben, hogy a tisztánlátásom segítségével lehetséges kiutat találjak egy problémátok kimenetelére.

A feladat minden esetben összetett, többféle szempontot kell figyelembe venni, átvizsgálni. A tisztánlátáshoz különféle jós eszközöket hívok segítségül, valamint a tisztánlátást kérő személytől is függ, hogy milyen eszközöket fogad el, miben hisz.

A tisztánlátáskor mindig az igazságot közvetítem a legjobb tudásom szerint!

A tisztánlátás eszközei lehetnek: cigánykártya, tarot kártya, angyal kártya, numerológiai alapú, születési adatok, név szerinti, valamint intuitív ráhangolódás, inga, energiavizsgálat, telepatikus rálátás, távolbalátás.
El kell mondjam, hogy bármilyen eszközt is használok, a kért problémának a kivezető irányát vagy irányait tudom megmondani. A konkrét eseményt sajnos nem lehet 100%-os pontossággal előre jelezni, mivel az idő szövete és az egyének választásának szabad akarata erősen meg tudja változtatni a történteket.

Mindent egybevetve, amikor az a kérdésed, hogy melyik férfit válaszd, A vagy B jelűt? a válasz viszonylag egyszerű, inga segítségével egyszerűen lehet választ kapni, és ilyenkor nem vizsgálódunk hosszasan, hanem elfogadjuk az univerzum rövid válaszát. Két munkahely közötti választásnál ugyanígy tudunk élni a rövid válaszokkal.

Amikor több kérdés van és több dolgot kell figyelembe venni, ott bonyolultabb a dolog. A kérdező fél legtöbbször csak a saját igazságát akarja elfogadni, az univerzum igazságát megkérdőjelezi. Ilyenkor hosszabb idő szükséges a helyes út megtalálásához. A dolgok egyidőben egyszerűek és bonyolultak.

Nagyon fontosnak tartom, hogy tisztában legyél a saját értékeiddel, úgy pozitív és negatív tulajdonságaiddal, erőnléteddel, döntési képességeddel, ismerd a szíved rezdülését, tudd, hogy mi a jó neked. Tehát az önismeret fontosságát nem győzöm hangsúlyozni. Ha ismered önmagad, nagy baj nem lehet!

Akkor már a helyes irány megjelölése kivezet téged a történések sűrűjéből és utadra fény derül!