Újhold az oroszlán havában


Elővettem jóseszközeimet, most az üveggömböt tettem magam elé. Ráhangolódtam a közeljövőre, kérdeztem és válaszokat kaptam, melyet most megosztok veletek.
Ez a mostani újhold szintén új, izgalmas energiákat közvetít, egészen augusztus 12-ig. A Nap és az Oroszlán jegy tulajdonságait leginkább felerősödnek, nemcsak az oroszlán jegyűekben. Nem a gyakran gyenge, hanem nagyon erős lesz, hogy szinte alig várod, hogy megszabadulj tőle. Ezek az energiák a benned lévő régi, negatív, alacsony rezgésű energiák, amelyek most az újhold áldásos hatás révén – kilökődnek belőled. A hely új intenzitású, minden részedbe beilleszkedő szeretetteljes energiahullámok töltik el, melyek elringatnak az élet tengerén.Hatásuk a befogadásuk után nagyon pozitív, áldásos, örömteli időszak lesz. Emelkedettebb, mint a mostani.

A holdnaptár szerint a mai napon július 28-án kedvező a Hold állása a hajvágáshoz, vagy a hajmosáshoz, egészségmegőrző kúra kezdéséhez, fogyókúrához ideális ez a nap. Viszont nem ajánlottak az egészségügyi beavatkozások, műtétek, injekciók, elvégzéséhez. Halasszuk el. Ideális az időpont függőségünk felszámolásához, legyen az alkohol- cigaretta, vagy drog-, illetve munka vagy játékfüggőség.