Változtass meg mindent

Jóseszközeimmel megvizsgáltam a mai nap lehetőségeit. A számmisztika szerint ma a 8-as szám rezgése járja át lényünket, és a környezetünket, a történésekre is a 8-as szám van hatással. A mai nap történései után mindenképpen anyagi bőségben lesz részünk. Hogy ezt megtapasztaljuk, először át kell menni a mai nap eseményein.

Minden történésben megtapasztalhatjuk a kettősséget. Az univerzum mutatja egyidőben, egyszerre a jót és a rosszat is. Választás elé állít mindenkit. Ez azt jelenti lefordítva, hogy dönteni kell, szükséges, kötelező! Ezzel kijelöli mindenki magának a helyes irányt, amerre haladni kíván a következő időkben. Ugyanis kétfele menni egyidőben nem lehet.
Szélsőséges szituációkba sodor bennünket a mai nap energiája.
Tehát a helyes teendő ebben az esetben: Magunkba kell nézni, mérlegelni kell a dolgokat, és a bennünk lévő kapcsolót megnyomni, mert a kapcsoló bennünk van!

Egy új korszak küszöbén állunk, át kell tekintenünk a dolgainkat, szokásainkat, a belső értékeket. Méregtelenítsd a tested, böjtölj heti egyszer, tanulj, meditálj, pihenj, járj a természetben, foglalkozz a növényekkel, hagyd el a függőségeidet, mindet, kerüld a médiát, helyette olvass és hallgass zenét.

Változtass meg mindent.